Renovation Beaumaris

When the clients came to us their house was not quite working well for them. It was too cold in winter, too hot in summer. The kitchen and the bathroom were well pasts their due date and they needed one more bedroom.

However, instead of adding another room to the quite generous footprint of the house, we just re-shuffled a few things internally. 

By doing so we not only added a 4th bedroom into the existing floor plan, we added a new big linen / store room and a new wardrobe that now defines the entry space. 
The new spacious combined pantry / laundry room offers heaps of storage space for the family.

All windows have been replaced with energy efficinet double glazed windows and insulation has been retrofitted throughout.

What a difference.

 

PS. The last photo is a shot from the existing kitchen.

 

Photos Simone